Odricanje od odgovornosti

Sav sadržaj uključujući fotografije autora koje se nalaze na blogu „Samo Slikaj“ pribavljane su isključivo putem službenog mail-a samo.slikaj@gmail.com.
Fotografije objavljene na stranici bloga „Samo Slikaj“ donosimo u najboljoj namjeri i zbog toga se nećemo smatrati odgovornima za eventualnu štetu nastalu direktnim ili indirektnim korištenjem fotografija. Sve fotografije na blogu „Samo Slikaj“ su korištene u svrhu promocije autora fotografije i trebale bi po našim saznanjima biti njihovo autorsko djelo. Blog „Samo Slikaj“ ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu kao rezultat upotrebe fotografija sa bloga „Samo Slikaj“. Zabranjeno je svako mijenjanje, umnožavanje i distribuiranje fotografija sa bloga „Samo Slikaj“ u bilo kojem obliku bez dozvole autora fotografija.

Slanjem slika autor je pristao da podijelimo fotografije na blog-u te da jednu upotrijebimo kako bi napravili pozivnicu za njegovu izložbu. Pozivnica će biti objavljena na Facebook stranici, Twitter-u,Google+ i bit će poslana mail-om svima koji prate blog “Samo slikaj”.

ban

Komentiraj